Om Os

Anno 2010 til…‘Milan Bride har varierende stilarter, altid den fineste kvalitet og til den bedste pris.’

Milan Bride blev oprindelig stiftet med en vision om at levere brudekjoler af fineste kvalitet til overkommelige priser. Vi har siden da udvidet vores sortiment med både selskabskjoler, brudepigekjoler, konfirmationskjoler og tilbehør. Milan Bride er erfaren designer og producent. Alle vores kjoler er i fineste kvalitet og borderet i enten hånd eller på maskine. Vi er et team bestående af erfarne og professionelle designere, skræddere og produktionsmedarbejdere som er dedikeret til at skabe din drømmekjole samt at give dig den bedste og mest tilfredsstillende service.

Hos Milan Bride har vi en forståelse for at en brudekjole er et individuelt udtryk og derfor gør vi vores bedste for at realisere dit udtryk og dine ønsker.

DIT FORLØB

Når du har bestilt din tid hos Milan Bride, vil vi guide dig igennem hele processen, så vi sammen finder den helt rigtige model og det rette design til dig. Sammen vælger vi den farve og det stof, der passer til din stil, figur og personlighed. Vi starter med at tage dine mål, efterfølgende ligges der et depositum på 50%.Vi går derfra i gang med at arbejde på din kjole og når den er færdig vil du indkaldes til første prøvning. Er kjolen som den skal være og er du tilfreds efter prøvningen, betaler du det resterende beløb og du kan tage kjolen med hjem. Vi tilbyder også at opbevare din kjole sikkert, indtil kjolen skal i brug. Ca. tre uger inden festen skal kjolen prøves og de nødvendige tilretninger foretages. Kjolen vil derefter blive presset og gjort klar til den ønskede dato.

Bemærk at gratis tilretning ikke gælder tilbudskjoler, selskabskjoler og konfirmationskjoler, medmindre at disse er syet efter dine mål.

 

REKLAMATION OG RETURNERING

Reklamationsretten gælder ved fejl og mangler, der måtte opstå under >>normalt<< brug. Reklamationsretten omfatter ikke skader, der er opstået ved brug, der kan anses, som værende udover det sædvanlige. Vi forbeholder os ligeledes retten til afvise reklamation på produkter, der har fået pletter, mærker eller lignende, som følge af brug. Brugte kjoler, tilbehør mv. kan ikke returneres.

Bemærk: Vi refunderer ikke købte varer.