Hvad siger vores kunder om os?

Kundeudtalelser

Tina

Tina

Endnu engang tak for den flotte kjole.
Sarah

Sarah

Tusind tak for den flotte kjole, den sad som den skulle hele aften og den er bare så flot!
Janni Nørgaard

Janni Nørgaard

Tænkte at jeg lige ville sende et billede så i kan se det færdige resultat. Vi havde en fantastisk dag og kjolen var en drøm:-)
Line Ravn Fredensborg

Line Ravn Fredensborg

Hermed sender jeg som et billedet fra vores bryllupsdag. Det var en fantastisk Kjole I havde fået lavet til mig. Den blev rost i høje toner og det var en uforglemmelig dag for os.
Dana Pehlivanovic

Dana Pehlivanovic

Tak for den flotte kjole.
Marlene Thygesen Winkler

Marlene Thygesen Winkler

Bedre sent end aldrig, så her er der lidt billeder fra vores store dag d. 14/9-13. Tusind tak for denne smukke kjole, den var helt perfekt og blev rost til skyerne af folk.
Camila

Camila

Tak for den flotte kjole.
Sarah

Sarah

Som lovet sender jeg et par billeder, så I kan se, hvordan det endelige resultat blev, da kjolen kom på. Tusind tak for jeres rigtig gode service hver gang, jeg var inde og spørge/prøve osv..
Jeg har været rigtig glad for, at jeg købte kjolen hos jer!
Marianne Bregndahl Jensen

Marianne Bregndahl Jensen

Hermed et billede af vores datter fra hendes konfirmation i en af jeres kreationer. Vi var meget tilfredse, perfekt udført til en god pris og fantastisk god betjening, i vil blive anbefalet.
Trine Lillelund Ovesen Andersen

Trine Lillelund Ovesen Andersen

Tak for den flotte kjole.
Annika Jensen

Annika Jensen

Tak for syning af en meget flot konfirmationskjole og sætning af hår den 05.05.13. Cecilie havde en rigtig god dag og vi har vedhæftet et par billeder til jer.
Berisa Salihovic

Berisa Salihovic

Mange tak for kjolen, og jo jeg kan sige at jeg har fået alle de fineste komplimenter på min kjole, og jeg er selv helt vild med den. Det var muligt at lave den originale model lidt om, så den passede perfekt til, hvad jeg havde ønsket mig fra starten af. Alle mine ønsker blev opfyldt og jeg kunne ikke være med tilfreds med jeres service.
Inge

Inge

Hejsa. Så er der billeder fra dagen.Vi synes de er gode og du havde gjort et kanont flot stykke arbejde med mig, aldrig har jeg dog set så godt ud 🙂 Kjolen er noget af det flotteste jeg nogen sinde har set og haft, jeg er over glad for jeg gik ind til jer. I er nogen utrolige søde og dygtige nogen, og dig Mina du er bare helt utrolig dygtig, har rost dig til alle jeg snakker med 🙂 Og hvis andre vi kender skal giftes vil jeg klart anbefale jer.
Sussi Rust Graversen

Sussi Rust Graversen

Tusinde tak for en fantastik kjole og den gode service vi fik undervejs, både med hensyn til min mors flotte selskabskjole, men ikke mindst med min kjole. Kjolen var alt det jeg havde drømt om, og alle gæster roste den til skyerne. Derudover var den utrolig behagelig at have på, hvilket jeg slet ikke havde forventet. Fantastisk at få den perfekte kjole, specialsyet til mig, og samtidig blev det den billigste model jeg kikkede på! Jeg anbefaler Jer klart til alle jeg kender, der skal giftes eller have en selskabskjole.
Susanne Bonnez

Susanne Bonnez

Endnu engang tak for en fantastisk behandling.
Vi havde en fantastisk dag og jeg følte mig meget tilpas i kjolen. Den har fået så meget ros, som jeg aldrig havde drømt om. Alle har kommenteret på den, mænd som kvinder. På Facebook, hvor bl.a. min familie har lagt billeder ind, er den blevet rost af hundrede, mindst. Og jeg har ikke været sen til at fortælle hvor den er købt og den service I har ydet mig. Så jeg håber det giver lidt bonus, til trods for det bøvl I havde med mig. Ægerligt man ikke skal bruge den igen
Kamilla

Kamilla

Endnu en gang tusind tak for den smukke kreation! Kjolen opfyldte drømmen om den perfekte brudekjole og jeg har aldrig følt mig smukkere:)
Jeg er dybt taknemmelig for den fantastiske behandling undervejs i processen, og har anbefalet jer til flere jeg kender! Her er et par billeder fra vores fantastiske bryllupsdag.
Line Schmidt

Line Schmidt

Så er der lige lidt billeder af min brudekjole, fra vores bryllup i sommers 26/7 2014
Den var fantastisk at have på og fik en masse ros for den.
Kirstine

Kirstine

Jeg sender her lidt billeder af den fine kjole i har syet til mig. Den var helt perfekt og lige som jeg havde håbet. Jeg fik meget ros for den på dagen og efterfølgende når jeg har vist billeder 🙂
Tusind tak for jeres gode service.
Christine Rødsgaard

Christine Rødsgaard

Tusind tak for den flotte kjole, vi havde en fantastisk dag.
Lisette Attrup Borg

Lisette Attrup Borg

Som lovet her et par billeder fra mit bryllup i Key West, Florida, - i en helt fantastisk kjole købt hos jer.

Tak for al hjælpen!

Kunde

Kunde

Som lovet vi havde en super dag og endnu engang 1000 tak for kjolen ville ønske jeg kunne gå med den hver dag.
Danijelaa Eminovic

Danijelaa Eminovic

Mange tak for at have syet den smukkeste kjole
Kunde

Kunde

Vi havde en skøn dag og alle gæster var helt vilde med kjolen, den var dog varm og have på, men elsker den og kan ikke få mig selv til at gemme den helt væk endnu.
Rabika Kristin Saliba

Rabika Kristin Saliba

Jeg vil bare sende et stort tak til jer for en fantastisk oplevelse jeg fik hos jer. Jeg blev viet i en smuk kjole fra jeres fine butik. Som lovet sender jeg 2 billeder fra dagen 🙂
Jeg vil til en hver tid anbefale jer 🙂
Pernille Lind

Pernille Lind

Her lidt billeder af min smukke brudekjole fra vores bryllup.
Vi havde en helt fantastisk god dag og kjolen var så vidunderlig at have på.
Jeg er så glad for at jeg valgte at købe brudekjole hos jer - med de ændringer der blev lavet, på den ellers i forvejen flotte kjole I havde lavet, er bare blevet så super godt og lige mig. Jeg fik rigtig meget ros for min brudekjole 🙂
Tusind tak for hjælpen til at finde og skabe min drømmekjole 🙂
Lutfiye Yucelbas

Lutfiye Yucelbas

Hejsa tak for kjolen den var super flot til hende og som sagt havde jeg lovet jer billeder fra forlovelsen.
Milan bride kan klart anbefales, de har lavet denne smukke kjole, bare ud fra et billede.

super god kundeservice 5 stjerner ud af 5

Kunde

Kunde

jeg fik købt min brudekjole hos Jer og blev gift den 14.maj.2016. Vil gerne sige endnu engang tusinde tak for min flotte kjole og god service hos jer.
Min kjole var helt perfekt og gjorde dagen ekstra særlig! SÅ rart at jeg selv var med til at designe den. Jeg sender her billeder af min dag med kjolen<
Helene Skovsgaard Hansen

Helene Skovsgaard Hansen

Miss Danmark 2016 ( Vi krydser fingre for den danske skønhed Helene Skovsgaard Hansen )
Kunde

Kunde

Hej ville lige vise jer et billeder fra vores bryllup med den smukke kjole vi købte inde ved jer.